Helse og Spesialprodukter

Bedriften som alltid sier JA til utfordringer!

Hansen Protection designer, utvikling og produserer skreddersydde produkter til en rekke bransjer. Bedriften forbindes i første rekke med maritime produkter som redningsdrakter, båtkalesjer og båtinteriør. Sjøfolk har fått beskyttende klær, redningsvester og redningsdrakter fra Hansen Protection i over 100 år. Oljeindustrien har fått levert rednings- og overlevelsesdrakter siden 70-tallet.Hansen Protection driver mye med skreddersøm til alle tenkelige (og noen utenkelige) bruksområder, spesielt til landbruk, industri, helse og maritimt bruk.Etterhvert har bedriften fått så mye spesialbestillinger at det har gått sport i å svare "JA", uansett hva kunden spør etter. Arvid Tryfoss, sjef for Spesialprodukter i Hansen Protection, viser entusiastisk fram et av de siste spesialproduktene fra Hansen Protection: Et trekk til en vannkanon i et søppelforbrenningsanlegg. "Ingeniører eller andre som kommer innom oss, får et konkret forslag og en konkret pris, uansett hvor spesielt behov de har eller hvor spesielt ønsket er. Vi har nemlig kompetansen til å foreslå nær sagt hvilken som helst slags løsning.

Deretter er det opp til kunden å takke ja til om produktet skal produseres", forteller Arvid Tryfoss i Kristiansand. "Vi sier alltid ja", fortsetter Tryfoss.

Hansen Protection har spesialisert seg på alt som kan tildekkes, og utgangspunktet for mange av spesialproduktene er vinylstoffet PVC. "Vi produserer små serier og handler kjapt", fortsetter Tryfoss engasjert. "Vi er det vi heter, nemlig Spesialprodukter".

Skreddersøm er produktutvikling: Hansen Protection slår to fluer i en smekk ved å skreddersy nye løsninger for industrien.

Kunden får løsningen sin med én gang, og produktet kan på sikt gå fra å være et spesialprodukt til å bli et standardprodukt. "Utvikling av spesialprodukter gjør at vi holder oss oppdatert", avslutter Arvid Tryfoss.

Hansen Protection har over hundre års erfaring med design, konstruksjon og produksjon av tekstilprodukter. Som regel med høye / ekstreme krav til styrke, vanntetthet, holdbarhet, kulde o.l.Vår kompetanse rundt tekstiler og egenskaper er unik.

Vi er en høyteknologisk bedrift som produserer etter de strengeste kvalitetskrav. Mange kjenner sikkert til våre hovedprodukter, redningsdrakter.

Produktsortimentet utvides stadig, har du tanker og gode ideer er vi takknemlige for innspill.

Arvid Tryfors

Arvid Tryforss

Helseprodukter

Jordbruk og Industri

Product added to compare.