HANSEN PROTECTION HOLDER FRELSESARMEENS SEILERE VARME OG TØRRE

Hansen Protection, en merkevare fra den globale Survival Technology-leverandøren Survitec, donerte nylig en mengde personlig verneutstyr til Frelsesarmeen som bidrag til deres prosjekt «Frisk Seilas». Prosjektet er et initiativ igangsatt for å gi seiltimer til de som sliter med livet.

Hansen Protections datterselskap Lyngsø i Danmark har levert en rekke vind- og vanntette kjeledresser for å sikre at tidligere rusmisbrukere og andre marginaliserte grupper forblir varme og tørre mens de i trygge omgivelser lærer å seile.

Donasjonen følger en leveranse av redningsvester som ble overlevert til Frelsesarmeens Colin Archer-skip, Cathrine Booth II i juni.

Knut Erlend Hjorth-Johansen, prosjektleder for Frelsesarmeens program «Frisk seilas» sier: «Vi er umåtelig stolte over suksessen til dette programmet og takker Hansen Protection for deres meget generøse donasjoner. – Under og etter rusbehandling kan det være vanskelig å finne nye arenaer og sosiale nettverk. Frisk Seilas tilbyr trygge omgivelser med fokus på seiling, samhold og mestring. Det handler om å gi de som trenger hjelp et nettverk og støtten de trenger for å gjenoppdage et rusfritt liv. Vi ser hvor mye dette betyr for dem. Det er enormt verdifullt for den enkelte, men det har også enorme fordeler for samfunnet ellers.»

Frisk Seilas har base på den vakre øya Jeløy i Moss, og tilbys gjennom Frelsesarmeen i byer langs Oslofjorden.

Alle seilerne i Frisk Seilas får fast plass på et lag fra april til november. Opplæringen, gitt av Knut Erlend Hjorth-Johansen og tidligere landslagstrener Jan Steven Johannesen, følger et pensum på seks nivåer som er laget for å gi «landkrabber» ferdighetene de trenger for å bli kompetente, konkurransedyktige seilere.

Lag fra Oslo og byer i omegn får undervisning i regattaseiling på ukentlig basis.

Terje Gorm Hansen, administrerende direktør i Hansen Protection, sier: «Vi er glade for å kunne støtte dette viktige prosjektet. Det er bevis på at sosiale sammenkomster og fysiske aktiviteter, som sykling og seiling, kan hjelpe personer med rus og psykiatrisk bakgrunn i kampen mot avhengighet. Frisk Seilas er en flott innsats for å hjelpe tidligere rusavhengige med å forbli rusfrie. De har det veldig gøy på sjøen.»

Frelsesarmeens rusomsorg hjelper alle med avhengighetsproblemer og vonde livserfaringer, som hjemløshet og misbruk.

Om Hansen Protection

Hansen Protection, et selskap i Survitec-konsernet, er markedsleder innen design og produksjon av personlig beskyttelsesutstyr (PPE) og båtkalesjer. Med base i Norge benyttes Hansen Protections banebrytende overlevelsesdrakter av ledende operatører innen den kommersielle maritime sektoren, innen søk og redning og offshore energisektorer. Med en opprinnelse som dateres tilbake til 1877 har Hansen Protection over 140 års erfaring med å utvikle utmerkede kunderelasjoner, noe som demonstreres av deres enestående Net Promoter Score på +73. En stor del av Hansen Protections produksjon av overlevelsesdrakter skjer ved hovedkontoret i Moss, som støttes av 36 servicestasjoner i hele 18 land.

www.hansenprotection.no

Om Survitec

Survitec er en global leder innen overlevelses- og sikkerhetsløsninger til marine-, forsvars-, luftfarts- og energimarkedene. Survitec har 3000 ansatte over hele verden som dekker åtte produksjonsanlegg og over 53 eide servicesentre. De støttes videre av et nettverk av over 400 tredjeparts servicesentre og distributører. Survitec har mottatt Z-17-godkjenning som en klassegodkjent tjenesteleverandør fra syv store klassifiseringsselskap, og har ISO 9001-sertifisering, den internasjonale standarden for kvalitetsstyringssystemer. Gjennom sin over 160 år lange historie har Survitec holdt seg i forkant av innovasjon, design og applikasjonsteknikk og er det pålitelige valget når det kommer til kritiske globale sikkerhets- og overlevelsesløsninger.

www.survitecgroup.com

Donasjonen følger en leveranse av redningsvester som ble overlevert til Frelsesarmeens Colin Archer-skip, Cathrine Booth II i juni.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Hilde Skårvin Martinsen

Marketing Executive, Hansen Protection

Email: hilde.martinsen@hansenprotection.no

Web: www.hansenprotection.no

Patrik Wheater

PR Account Director

Email: pr@seabornecomms.com

Web: www.seabornecomms.com

Tel: +44 (0)208 339 6149

Følg oss på

Produkt lagt til for å sammenligne.