Bedriftspresentasjon

Hansen Protection har forretningsområdene Personal Protection, Arbeidsregntøy og Båtkalesjer & Spesialprodukter

Hansen Protection har en sterk posisjon innenfor personlig beskyttelsesutstyr og belagte tekstiler, og har hatt betydelig vekst i løpet av flere tiår, alltid med hovedfokus på å sikre og ivareta personell i tøffe omgivelser. Hansen Protection har sin ekspertise i bruken av avanserte belagte tekstiler, relevant for et stort utvalg produktområder og industrier. Gjennom organiske vekstinitiativer og oppkjøp har Hansen Protection tatt betydelige skritt mot å bli en ledende spiller innenfor personlig beskyttelsesutstyr for tøffe omgivelser i Europa. Det arbeides kontinuerlig med å utvikle vår posisjon i dette markedet, vi ser lyst på å lykkes med dette, drevet av vedvarende opphenting av aktiviteten i offshore olje- & gassindustri, samt Hansen Protections konkurransedyktige konsept i et stort og fragmentert regntøymarked. Hansen Protection kommer til å fortsette å øke bedriften ved å:

  • Støtte eksisterende markedsledende posisjoner gjennom vedvarende produkt- og tjenesteinnovasjon
  • Viderutvikle vårledende posisjon innen offshore olje- & gassindustri for å skaffe inntekter fra både utleie og salg av vårt konsept innen personal protection
  • Utvide sitt geografiske fotavtrykk og styrke sin internasjonale distribusjonskraft
  • Fortsette sin sterke vekstbane innenfor beskyttende regntøy
  • Utvide sine integrerte tjenestekonsepter (utleie) inn i offshore vindenergimarkedet
  • Søke etter utvalgte "bolt-on" oppkjøp for å støtte sin grunnleggende strategi


Personal Protection

Hansen Protection designer og produserer avanserte overlevelsesdrakter, redningsdrakter, og andre drakter laget for å takle tøffe omgivelser, samt redningsvester for ulike arbeids- og nisjeapplikasjoner. Drakter og utstyr leveres til kunder enten gjennom integrerte tjenester (en betal-per-bruk leiemodell), og gjennom direkte- og distributørsalg. Hansen Protection er markedsledende innen utleie av helikopter transportdrakter i Europa og har en spesielt sterk posisjon på den norske kontinentalsokkelen.


Arbeidsregntøy
Hansen Protection designer, produserer, og selger arbeidsregntøy skreddersydd for et stort utvalg industrier, gjennom sitt datterselskap Lyngsøe Rainwear i Herning, Danmark. Arbeidsregntøyet er delt opp i fire grupper: Basisregntøy, Hi-Vis regntøy, Flammehemmende & Elektrisk ARC-regntøy og isolerende vinter-regntøy.Båtkalesjer & Spesialprodukter
Hansen Protection produserer og selger spesialtilpassede tekstilprodukter, inkludert båtkalesjer, båtputer og seter, samt tekstilbaserte industrielle produkter for kunder innenfor olje & gass, forsvar og jordbruk. Hansen Protections produktutvalg av båtkalesjer produseres i belagte og ubelagte tekstiler, og selges hovedsakelig til sluttbrukere i Norge og Sverige.

Produkt lagt til for å sammenligne.