Ledelse

Ledergruppe

Dan Lund, Administrerende direktør
Dan Lund overtok som daglig leder i Hansen Protection fra juni 2023. Dan har vært ansatt i Hansen Protection siden august 2019 og fikk rollen som Finansdirektør fra september 2020. Før Hansen Protection har han blant annet jobbet for IK Investment Partners og Morgan Stanley i London og New York. I IK hadde Dan ansvaret for investeringen i Hansen Protection. Lund har en bachelorgrad i finans fra Handelshøyskolen BI og en mastergrad i finans fra Imperial College i London.

Terje Gorm Hansen, Ansvarlig for utleie, produksjon og service i Norge
Etter en lang periode som administrerende direktør i Hansen Protection AS fra 1995 til mai 2023 gikk Terje Gorm Hansen over i en ny rolle som ansvarlig for utleie av drakter, samt produksjon og service i Norge. Terje ble med i Helly-Hansen gruppen i 1980, først som salgsrepresentant. Hansen har bred erfaring innenfor produksjon, produktledelse og salg, med betydelig kunderelasjoner. Med fortsatt ansvar for utleievirksomheten på norsk kontinentalsokkel viderefører Terje utviklingen av et viktig forretningsområde for Hansen Protection AS.

Knut Åsle, Business Support
Knut Åsle har vært ansvarlig for Business Support i Hansen Protection siden februar 2018. Han var ansatt i Helly Hansen-gruppens sportsavdeling fra 1991, hvor han hadde ansvar  for utvikling og markedsføring av den internasjonale seilsportskolleksjonen; - før han ble kategoriansvarlig for arbeidstøy i 2007. Åsle har hatt flere lederstillinger i Hansen Protection, blant annet som leder for Prosjekt, Kvalitet og Produktutvikling og ansvarlig for forretningsområdet Personal Protection. Knut er Siviløkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt (BI).

Fredrik Joachim Eriksen, Personal Protection
Fredrik Joachim Eriksen har vært ansvalig for Personal Protection siden januar 2019. Han ble ansatt i Hansen Protection i februar 2016 og har hatt ansvar for salg og forretningsutvikling i Personal Protection. Før Hansen Protection har han hatt flere ledende administrative og operative stillinger innen salg og utvikling av internasjonal forretning. Eriksen har en Mastergrad i Bedriftsadministrasjon fra University of Newcastle Business School.

Thomas Lund, HR & Kvalitet
Thomas Lund har vært ansvarlig for HR & Kvalitet siden 2014, og har hatt ansvar for Hansen Protections sertifiseringer og godkjenninger, både på organisasjons- og produktnivå innenfor luftfart, frakt, og olje & gass. Han ble ansatt i Hansen Protection i 2011 med ansvar for foretningsområdet Marine- & Spesialprodukter. Lund har hatt flere lederstillinger innenfor TV og media, og er Siviløkonom fra NHH Norges Handelshøyskole.

Arvid Tryfoss, Båtkalesjer & Spesialprodukter
Arvid Tryfoss har vært ansvarlig for Marine & Spesialprodukter siden 2014. Han ble ansatt i Helly Hansen gruppen i 2007 som plassansvarlig i Kristiansand. Tidligere har Tryfoss hatt flere lederstillinger i Christiansand's Bryggeri / Hansa Borg Bryggerier. Han har utdanning innenfor bedriftsøkonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder.

Produkt lagt til for å sammenligne.