Smittevern

Smittevern

Smittevern

Vårt motto er å ta vare på mennesker, verdier og miljø. Ingen tilfeldighet at mennesker er oppført som nummer én. Liv og helse har første prioritet. Vi har siden 1877 produsert personlig beskyttelsesutstyr med basis i tekstiler. Vår viktigste produktgruppe i dag er redningsdrakter sjøfarende. Uansett hva du gjør til sjøs har vi en drakt som passer.

Protection betyr beskyttelse. I tider med usikkerhet og utbredt smittefare er behovet for «protection» ekstra stort. Alle skal beskyttes. Særlig utsatt er helsepersonell, sykepleiere og leger. Utsatt er også de vi møter i daglige nødvendige gjøremål på offentlige kontorer, apotek i butikker etc. Vi har brukt vår kompetanse og kreativitet og utviklet smittevernsprodukter til ulike formål.

Vi har stor kompetanse innen utvikling og produksjon av redningsdrakter og har i tillegg en kjemikaliedrakt i vårt sortiment som er godt egnet som smittevernsdrakt. Likeledes har vi gjennom vårt datterselskap Lyngsøe Rainwear en rekke drakter og frakker egnet til smittevern.

Smittevernprodukter

I samarbeid med lokale aktører har vi utviklet et ergonomisk smittevisir som oppfyller alle nødvendige krav til smittevern. Et panel av leger har testet produktet i utviklingsfasen. Vi har allerede solgt flere tusen av disse og har stor produksjonskapasitet.

Vår avdeling for spesialprodukter har også vært kreative og utviklet fleksible smittevegger til bruk på sykehus, legekontorer, hos frisører, i kontorlandskap, resepsjoner, butikker etc. Disse er enkle å montere, lette å holde rene med eks. desinfeksjonsvæske eller såpe og vann.

Vår virksomhet er kjent for innovasjon. Vårt tidligere navn «Helly Hansen Spesialprodukter» røper at vi gjennom mange år har utviklet spesialløsninger i tekstil. Kunnskap og erfaring med tekstiler, kontruksjon og design er nøkkelen. Kreative løsninger og evnen til å snu oss raskt har vært vår hverdag. I en situasjon vi er oppe i nå er dette en utrolig viktig egenskap. Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle og utvide vårt smittevernssortiment.

Et utvalg av våre produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.