SAR/ Spesialdrakter

Våre drakter til SAR-personell er resultat av en langsiktig samarbeide med ledende fagpersoner i denne nisjen. Det stilles særskilt høye krav til drakter og tilbehør for personell som skal redde liv. 
Vi er spesielt stolte av at vi har inngått et langsiktig samarbeid med Redningsselskapet (RS) i Norge for leveranser av drakter og vester til både de faste og frivillige mannskapene. 
Draktene er konstruert med tanke på full bevegelsesfrihet, uten at det blir for mye flagrende tekstiler. Yttermetervaren er pustende, - derfor er det lagt stor vekt på at lommer og funksjonelle detaljer skal fremme disse egenskapene, dvs minst mulige felt med dobbel metervare på de områdene på kroppen som genererer mest varme.    
Draktkonseptene SeaSwim MSAD og SeaRescue er fleksible løsninger bestående av drakter med en rekke valgmuligheter både med hensyn på yttermetervarer, mansjett-løsninger, lommer, merking og størrelser. 
Husk at vi produserer disse draktene i Norge, og vår quick-response produksjonslinje i Moss gir deg mulighet til å få levert drakter på meget kort varsel.

Produkt lagt til for å sammenligne.