Ledige stillinger

Eventuelle ledige stillinger er oppført nedenfor. Ingen ledige? Sjekk igjen om en stund.

Hvorfor jobbe i Hansen Protection?

Hansen Protection er en mangfoldig og spennende arbeidsplass. Virksomheten har 140 års erfaring innen tekstilbaserte produktløsninger. Utviklingen innen tekstil -og teknologi har vært formidabel. Intelligente og tekniske tekstiler er basen i de fleste av våre produkter.

Vi kan by på utfordrende og varierte stillinger innen bl.a produktutvikling, design, produksjon og salg/innkjøp. Vårt hovedkontor ligger i Moss. Vi har avdelinger i Bergen og Kristiansand, tilsammen ca 120 ansatte i Norge. I tillegg har vi virksomheter i Sverige, Danmark og Nederland.

Medarbeidere i fokus.

Vårt verdigrunnlag er «å vise styrke, trygghet og varme overfor våre kunder, leverandører og medarbeidere». Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og har nedfestet egne interne «spilleregler» for å ivareta dette. Vi er flinke til å etterleve disse reglene, noe som gjør Hansen Protection til et godt sted å jobbe. Spennende oppgaver, hyggelige medarbeidere, lave terskler og god takhøyde. Vi er opptatt av trivsel uansett hvor i systemet du befinner deg. Trives du – gjør du en bedre jobb!

Se «våre spilleregler» her

Produkt lagt til for å sammenligne.