Hansen Protection vinner rammeavtale med Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO)

Hansen Protection er stolt av å kunne meddele at vi har vunnet en rammekontrakt for leveranser og service/vedlikehold av personlig redningsutstyr, også kalt PPE (Personal Protective Equipment).  Rammeavtalen omfatter blant annet redningsvester og redningsdrakter/overlevelsesdrakter. Totalverdien på kontrakten er estimert til 30-50M kroner og har en lengde på 4 år med en opsjon på forlengelse med 3 år. Avtalen vil bidra til å sikre arbeidsplasser i Norge.

Fredrik Joachim Eriksen, ansvarlig for PPE hos Hansen Protection, sier: «Jeg er veldig glad for at vi har landet denne rammeavtalen med FLO. Vi ser dette som en anerkjennelse av vårt langsiktige arbeid med utvikling av avansert personlig redningsmateriell tilpasset brukere i innsatsstyrker innen redning, brann og annen samfunnstjeneste.  Vi er stolt over at vi nå skal levere og videreutvikle et fullt sortiment av personlig redningsutstyr til Forsvaret.  Avtalen innebærer at de kan bestille et bredt utvalg av redningsvester, flytevester og diverse redningsdrakter. Vi har vært leverandør til Forsvaret i en årrekke og takker nå for tilliten som er vist oss i denne brede rammeavtalen. Avtalen er også med å sikre norske arbeidsplasser, både i vår produksjonsenhet i Moss samt vår service- og vedlikeholdsavdeling i Bergen»

 

Om Hansen Protection

Hansen Protection, med hovedkvarter i Moss, har over 140 års erfaring innenfor design og produksjon av tekstilprodukter som sikrer mennesker, materielle verdier og miljø. Vi er en ledende europeisk leverandør av rednings- /overlevelsesdrakter og arbeidsregntøy for bruk i tøffe forhold, - samt en ledende skandinavisk leverandør av tekstilprodukter for fritidsbåtsektoren (kalesjer, båtputer og stoler) og spesialtilpassede produkter for industrien.

 

Følg oss på

Produkt lagt til for å sammenligne.