Survitec utnevner Robert Steen Kledal som ny administrerende direktør

Hansen Protection's morselskap Survitec har, for å styrke selskapets posisjon som verdens ledende innen overlevelsesteknologi, kunngjort utnevnelsen av Robert Steen Kledal som selskapets nye administrerende direktør (CEO).

Som administrerende direktør vil Robert være ansvarlig for Survitecs videre strategiske kurs. Han vil ha ansvaret for Survitecs ledergruppe og sitte i Survitec-styret.

I begynnelsen av 2022 lanserte Survitec en ny organisasjonsstruktur for å gjøre Survitec til en enda bedre samarbeidspartner og leverandør med økt kundefokus og fleksibilitet. Robert vil fortsette omstillingsprosessen og sette Survitec-kunder i sentrum for enhver beslutning, noe som vil resultere i lønnsom vekst.

Hovedfokus for Robert vil være å sørge for at alle Survitec-ansatte, over 3000 dedikerte medarbeidere, identifiserer seg med Survitec-visjonen, "Vi eksisterer for å beskytte liv."

Robert har over 30 års erfaring i globale lederroller. Han var administrerende direktør i Wrist Ship Supply, verdens ledende skips- og offshoreleverandør av maritim proviant og distribusjon i over ni år. Han ledet selskapet og dets 1600 kolleger gjennom en digital omstillingsprosess, noe som resulterte i betydelig forbedring av bedriftens kundeoppfølging.

Hans erfaring spenner over både maritime -og forsvarsrelaterte virksomheter. Han har også hatt flere ledende stillinger i løpet av sine 21 år i Moeller-Maersk Group og tjenestegjort i den danske hæren som sersjant.

I tillegg til rollen som administrerende direktør i Survitec, sitter Robert også i styret i Wrist Ship Supply og Blue Water Shipping, en global leverandør av skreddersydde transport- og logistikkløsninger. Han har bodd og arbeidet over hele verden og behersker hele fem språk.

På spørsmål om hvorfor han valgte å bli med i teamet «Trusted to Protect Lives,» kommenterte han: «Jeg kom fra shippingindustrien og ble umiddelbart tiltrukket av den inspirerende visjonen til Survitec. Jeg ser frem til å bygge videre på arbeidet og prestasjonene som er gjort for å posisjonere Survitec som den globale lederen innen overlevelsesteknologi for våre kunder over hele verden. Ikke minst for effektivt å tilfredsstille våre kunders krav og ønsker.»

Om Survitec

Survitec er en global leder av overlevelsesteknologi innen maritim, forsvar, luftfart og energisektoren. Survitec har over 3000 ansatte over hele verden, som dekker 11 produksjonsanlegg og over 400 servicesentre. De opererer i over 2000 havner, fordelt på over 96 land.

Følg oss på

Produkt lagt til for å sammenligne.