Henger for redningsdrakt

Henger for redningsdrakt

12859
kr 295,00

Solid henger med ekstra bredde og tykkelse. 

Ekstremt sterk og lett henger for rednings-/tørrdrakt. Alle tørrdrakter oppbevares best på en god henger. Med ekstra bredde for minst mulig belastning på drakten.  Konstruert slik at flere drakter kan lagres på begrenset lagringsplass. Utviklet og konstruert for tøff bruk, benyttes i Hansen Protections servicesentre og produksjonsenheter. Bredde 53 cm, høyde 38 cm.

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Relaterte produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.