Bio Wrist Seal
Bio Wrist Seal

Bio Wrist Seal

13760

Bio Wrist Seal er et revolusjonerende nytt konsept for å hjelpe dykkere å oppnå en lekkasjefri og behagelig erm forsegling mens de er i eller under vann.

Bio Wrist Seal er et revolusjonerende nytt konsept som hjelper dykkere med å oppnå en lekkasjefri og behagelig erm-forsegling mens de er i og under vann.

Med en standard latex- eller neoprene forsegling kan man oppleve mindre lekkasjer. Dette kan bli ubehagelig, spesielt etter lengre perioder i eller under vann.

Brukes Bio Wrist Seal under din standard erm-mansjett, reduseres lekkasjeproblemer ved at det skapes en glatt og behagelig tetning mellom dykkers håndledd og tørrdraktens erm-forsegling.

Apollo Bio-Seal erm-forsegling er laget av en unik Cosmogel-sammensatt gel, som har høy strekkhastighet (1300% -1500%), langt bedre enn standard latex- eller neopren forseglingsmaterialer. Dette øker komforten og forbedrer dens vanntettingsevne.

Dette unike forseglingsmaterialet inneholder ikke latex, noe som er en stor fordel for dykkere som sliter med hudutslett.

Nyttig for dykkere, surfere og andre vannsportsentusiaster.

Merk - Dette produktet inneholder oljer som kan føre til tidlig slitasje av latex mansjetter. Grundig rengjøring av tørrdraktens mansjetter etter bruk vil forlenge levetiden på din latex erm-mansjett.

Leveres ‘One Size’, og er fleksibel nok til å passe til de fleste håndleddstørrelser.

Leveres komplett som par, i en skreddersydd tørr lagringsbeholder.

Produkt lagt til for å sammenligne.