MD Presenning

MD Presenning

31450-057705*3
kr 1.776,00

Alle belagte presenninger fra Hansen Protection er 100 % vanntette, de suger ikke vann og blir følgelig ikke tyngre i regnvær og fryser ikke istykker i kulda.

Størrelse Presenning
Product Options
Størrelse Presenning

Standardpresenninger, type MD, belagt polyester, vekt 460 g/m2. Malje pr meter.

En kraftig presenning. Maljene har en rivestyrke på ca. 150 kg pr malje, noe som gjør at den er godt til overdekking i vindutsatte områder, eller når varene under har større verdi. Et miljøvennlig produkt når den kan brukes i mange år med riktig bruk.

Bruksområder:

  • tildekking av halm, kunstgjødsel, sand og materialer
  • opplagspresenning
  • reklameseil
  • traktorhengere
  • bygninger osv

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Produkt lagt til for å sammenligne.