Slire til eezycut fra Hansen Protection.
Eezycut Slire for webbing
Slire til eezycut fra Hansen Protection.

Eezycut Slire for webbing

22039-990STD

Spesielt utviklet beltelomme (slire) til 88060-1/2 Eezycut Trilobite kniver, som passer til 50mm bredt belte, f.eks. oppblåsbar redningsvest

Perfekt slire til Eezycut kniv. Med denne sliren på belte får du rask og enkel tilgang til kniven i en nødstituasjon.

  • Spesialutviklet slire for enkel plassering av Eezycut Trilobite kniv på 5cm bred webbing - f.eks. på en vest 
  • Laget i solid Cordura med velcrolukning omkring web/bånd

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Produkt lagt til for å sammenligne.