Waterproof G1

WaterProof G1 5mm 5-finger hanske

88041-L

5mm 5-finger hansker fra WaterProof

Størrelser:
Product Options
Størrelser:

WaterProof sine hansker har mer eller mindre blitt "standarden" øvrige produsenter måler seg mot både når det gjelder design, kvalitet og prisnivå. G1 er en utbredt og populær hanske blant mange norske dykkere.

De nye hanskene har fått helt nytt design, som definitivt ser bedre ut og er mer enn den utgående modellen var. Nå er ikke design det eneste viktige med en våthanske, selv om vi inkluderer form og passform i det begrepet, så det er også verdt å nevne at WaterProof benytter et annet neopren for denne nye modellen. Uansett produsent er det begrenset hvor mye en 5mm 5-finger hanske kan isolere, men WaterProof sin versjon står ikke tilbake for noen av alternativene. Snarere tvert om virker den mer robust, litt tykkere og varmere enn det vi forventer oss av en 5mm 5-finger hanske.

WaterProof har ikke noe måleskjema for hanskestørrelsene sine, men vår erfaring tilsier at de som kommer inn og "tror de selv er en typisk Large" som regel passer i en Large, osv for deg som tror du er en "typisk Medium eller hva som helst".

Produkt lagt til for å sammenligne.