ND Flexi Light Markeringslys 10 stk...
ND Flexi Light Markeringslys 10 stk...
ND Flexi Light Markeringslys 10 stk...
ND Flexi Light Markeringslys 10 stk...

ND Flexi Light Markeringslys 10 stk hvite

87233

Lett og holdbart markeringslys. Kan festes på rednings- eller flytevest, men også andre steder hvor man har behov for et godt synlig markeringslys. 10 stk hvite lys.

Høy intensitet LED som projiserer lys gjennom en fleksibel silikonpinne.

Flexi Light Sticks har en enkel betjeningsknapp under den fargede markøren, som aktiverer 3 ulike modus:

Mode 1. Blinkende (36 timer forbrenningstid)
Mode 2. Konstant (20 timer forbrenningstid)
Mode 3. Av

Utviklingen av Flexi-Lights.

Flexi-light ble opprinnelig utviklet for spesialstyrker som et alternativ til kjemiske lyspinner. Våre kunder fant ut at kjemiske lyspinner ikke kan slås av, noe som er problem i visse operasjoner. Ikke bare kan dette ha farlige (sikkerhetsmessige) konsekvenser, det har også miljøpåvirkning og kostnadskonsekvenser.

Svaret var for oss å utvikle en lyspinne som kan slås av. Vi ønsket imidlertid å utvide bruksområdet, og utviklet den doble forseglede konstruksjonen slik at de fikk 60 meters vanndybdeklassifisering. Dette sikrer at lyspinnen vår ikke er begrenset til land/overflatebruk og kan brukes under vann.

Med en effekt på 8 lumen er Flexi-lysene synlige opptil 3 km unna.

Den dobbeltforseglede polyuretankonstruksjon gjør at batteriet ikke kan byttes for å sikre at de forblir vanntette.  Polyuretanmaterialet er RoHS-kompatibel*.

Vårt sett med Flexi-lys har 10 lys i hvit farge. For enkel feste til for eksempel hjelm kommer en ekstra rull med krok og løkkefeste sammen med pakken.

*) RoHS står for "Restriction of Hazardous Substances". RoHS, også kjent som EU-Direktiv 2002/95/EC, som gir restriksjoner på bruk av skadelige materialer i elektriske og electroniske produkter (kjent som EEE).

Produkt lagt til for å sammenligne.