ND Flexi Light Markeringslys 5 farger
ND Flexi Light Markeringslys 5 farger
ND Flexi Light Markeringslys 5 farger
ND Flexi Light Markeringslys 5 farger
ND Flexi Light Markeringslys 5 farger

ND Flexi Light Markeringslys 5 farger

87234

Lett og holdbart markeringslys. Kan festes på rednings- eller flytevest, men også andre steder hvor man har behov for et godt synlig markeringslys. 5 farger 10 stk lys.

Høy intensitet LED som projiserer lys gjennom en fleksibel silikonpinne.

Flexi Light Sticks har en enkel betjeningsknapp under den fargede markøren, som aktiverer 3 ulike modus:

Mode 1. Blinkende (36 timer forbrenningstid)
Mode 2. Konstant (20 timer forbrenningstid)
Mode 3. Av

Utviklingen av Flexi-Lights.

Flexi-light ble opprinnelig utviklet for spesialstyrker som et alternativ til kjemiske lyspinner. Våre kunder fant ut at kjemiske lyspinner ikke kan slås av, noe som er problem i visse operasjoner. Ikke bare kan dette ha farlige (sikkerhetsmessige) konsekvenser, det har også miljøpåvirkning og kostnadskonsekvenser.

Svaret var for oss å utvikle en lyspinne som kan slås av. Vi ønsket imidlertid å utvide bruksområdet, og utviklet den doble forseglede konstruksjonen slik at de fikk 60 meters vanndybdeklassifisering. Dette sikrer at lyspinnen vår ikke er begrenset til land/overflatebruk og kan brukes under vann.

Med en effekt på 8 lumen er Flexi-lysene synlige opptil 3 km unna.

Den dobbeltforseglede polyuretankonstruksjon gjør at batteriet ikke kan byttes for å sikre at de forblir vanntette.  Polyuretanmaterialet er RoHS-kompatibel*.

Vårt sett med Flexi-lys fås i fem farger. For enkel feste til for eksempel hjelm kommer en ekstra rull med krok og løkkefeste sammen med pakken.

*) RoHS står for "Restriction of Hazardous Substances". RoHS, også kjent som EU-Direktiv 2002/95/EC, som gir restriksjoner på bruk av skadelige materialer i elektriske og electroniske produkter (kjent som EEE).

Produkt lagt til for å sammenligne.