Redningskniv hPa SMJ AW RESCUE
Redningskniv hPa SMJ AW RESCUE
Redningskniv hPa SMJ AW RESCUE
Redningskniv hPa SMJ AW RESCUE
Redningskniv hPa SMJ AW RESCUE

Redningskniv hPa SMJ AW RESCUE

87235

SMJ RESCUE AW (Luft / Vann) er en redningskniv for nødprofesjonelle til sjøs og i fjellet, spesielt designet for å kutte rep og tau (inkludert trosser eller tau med veldig stor diameter). Allerede tatt i bruk av mange redningsmenn og brannmenn i det franske GRIMP (Groupe de Recherche et d’Intervention en Milieu Périlleux) og i Redningsselskapet her i Norge.  

hPa SMJ

En redningskniv for profesjonelle redningsmenn til sjøs og i fjellet, spesielt designet for å kutte rep og tau (inkludert trosser eller tau med stor diameter). Allerede tatt i bruk av mange redningsmenn og brannmenn i det franske GRIMP (Groupe de Recherche et d’Intervention en Milieu Périlleux).

Knivblad i 420 HC rustfritt stål med bladtykkelse 3 mm. Knivbladet er butt for å begrense risikoen for personskader og punktering av feks redningsvest. Bladet har brede tenner, som lett kan slipes og gir meget god skjæreevne.

Teflonbelegget beskytter mot korrosjon og gir mindre friksjon ved kutting av tykke materialer. Skaftet har et integrert hakk på baksiden for å forhindre at tommelen glir.

Knivens ergonomi er spesielt utviklet for et betryggende grep. Et uunnværlig verktøy i tillegg til PPE for offshore-arbeidere, redningsarbeidere eller i forbindelse med en aktiv fritid.

Knivsliren er spesielt utviklet for enkel bruk. Den er vendbar og designet for å festes slik du ønsker: på vester med MOLLER, redningsvester, seler, ryggsekker, belter, ermer osv. Den elastiske stroppen sikrer at du ikke mister kniven.

Kan også skrues fast på båtdekk ol.

Mer informasjon

Produkt lagt til for å sammenligne.