Moss Skipssekk 40L resirkulert
Moss Skipssekk 40L resirkulert
Moss Skipssekk 40L resirkulert
Moss Skipssekk 40L resirkulert
Moss Skipssekk 40L resirkulert

Moss Skipssekk 40L resirkulert

83093-01250STD

En nett skipssekk du ikke har sett makan til! Praktisk skipssekk laget av resirkulerte redningsdrakter.

Moss er en praktisk skipssekk hovedsaklig laget av brukte overlevelsesdrakter fra Hansen Protection AS. Med vanntett lukning oppe, og polstrede skulderstropper. Her har du god plass til din bagasje eller utstyr du skal ha med på helgetur eller en kort reise.

På grunn av det vannavstøtende materialet i den resirkulerte redningsdrakten kan det trygt begynne å regne. Samtidig som regnet holdes borte, har bagen også reflekser for synlighet. En knall oransje skipssekk du ikke har sett makan til!

NB! Bagen er vannavstøtende, men ikke 100% vanntett da sømmene ikke er tapet.  

Materialer
PU-belagt nylon
Farge
Oransje
Refleks
Ja

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Relaterte produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.