Kombinasjonsjakke
Kombinasjonsjakke
Kombinasjonsjakke

Kombinasjonsjakke

99201

Lett kombinasjonsjakke av quilt.

Størrelser:
Product Options
Størrelser:

Lett kombinasjonsjakke laget i 100% Polyester med rip stop i quit/microfleece. Jakken har to sidelommer med glidelås, samt en brystlomme. Jakken har en høy krage med fleece fôring og ermer med klaff og tommelhull. Zip cover ved glidelås.

Materialer
Polyester
Farge
Sort

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Produkt lagt til for å sammenligne.