HPL nødpeilesender (PLB)
HPL nødpeilesender (PLB)
HPL nødpeilesender (PLB)

HPL nødpeilesender (PLB)

13650

HPL-2 personlig nødpeilesender

Tidligere har nødpeilesenderne til oljearbeiderne sendt signaler til nødfrekvensen 121,5 Mhz (VHF), som bare redningshelikoptre og redningsbåter har kunnet ta i mot. Men nå har vi utviklet en sender som kombinerer flere typer signaler som også utnytter AIS nettverket med GPS-posisjonering.  AIS-signaler fanges opp på AIS-mottakere ombord på alle moderne helikoptre og skip.  Vårt system utnytter satelittnettverkene som fra både USA (GPS) og Russland (Glonass).   Glonass-nettverket dekker bedre den jordas nordlige halvkule, og sikrer presis posisjon i f.eks, Barentshavet. 

HPL-2 Nødpeilesender skal monteres i HPL Antennemodul.  HPL Antennemodul er integrert i Hansen Protection's SeaAir-drakter.  

Mer informasjon

Godkjenninger

PLB
Klargjort for HPL-2 med antenne-brakett på drakt
Aktivering
Vannaktivert
Nødsignal/frekvens
VHF 121,5 Mhz + AIS

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Produkt lagt til for å sammenligne.