Ocean Signal RescueMe PLB1
Ocean Signal RescueMe PLB1
Ocean Signal RescueMe PLB1
Ocean Signal RescueMe PLB1

Ocean Signal RescueMe PLB1

13668

En av verdens minste personlige nødpeilesendere - PLB1

PLB1 – Uansett hvor du befinner deg, på land eller til sjøs, tilbyr RescueME PLB1 sikkerheten om at du er koblet til ett globalt redningsnettverk som kan bli kontaktet ved ett trykk på en knapp.

Programmering
  • Ja
  • Nei
Product Options
Programmering

En av verdens minste personlige nødpeilesendere - PLB1

PLB1 – Uansett hvor du befinner deg, på land eller til sjøs, tilbyr RescueME PLB1 sikkerheten om at du er koblet til et globalt redningsnettverk som kan bli kontaktet ved ett trykk på en knapp. RescueME PLB1 aktiveres enkelt med en hånd, også i de mest krevende situasjoner. Et fjærbelastet lokk dekker aktiveringsknappen og hindrer utilsiktet bruk. RescueME PLB1 virker med det eneste offisielt anerkjente søk og redningsnettverket som er operert av Cospas Sarsat. Når aktivert vil PLB1 sende din posisjon og din personlige ID til et "Rescue Coordination Center" via satellitt. Redningstjenesten nærmest deg blir varslet omgående om din nødsituasjon og dine koordinater for å assistere i redningen. PLB1 kommer også med en flyteveske som enheten kan puttes inn i. Vennligst merk at PLB1 ikke vil ligge optimalt i vannet for å sende ut signaler når den er installert i flytevesken. Sørg for at PLB1 er sikkert festet til flytevesken med den vedlagte snoren ved bruk av selvlåsende knuter.

  • 30% mindre enn sammenlignbare enheter
  • Enkel innstallering på redningsvester
  • 7 år batterilevetid
  • 7 år garanti
  • 24+ timer sendetid over 121,5 og 406 Mhz
  • 66 kanals GPS-mottaker
  • Vanntett til 15 meters dyp
  • Vekt: 116 gram

Fakta

OBS! Du må selv søke om utstyrstillatelse hos NKOM (årsgebyr vil tilkomme)

Bruk av PLB krever at du personlig har utstyrstillatelse fra NKOM (Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet). Søknad må fylles ut av deg og godkjennes av NKOM før enheten kan programmeres.

Søk om utstyrstillatelse på Altinn.no her: Søknad om tillatelse til bruk av personlig nødpeilesender (NKOMPLB01).
Fyll ut dine personalia og nærmeste pårørende; - og i feltet "e-post til programmerer" fyller du ut "osrplb1@hansenprotection.no" slik at Hansen Protection kan programmere enheten før den blir sendt til deg.

Vær oppmerksom på at årsgebyret du betaler til NKOM gjelder pr år, ikke pr 12 mnd (pr 2023 er gebyret kr 500,-). Hvis du eksempelvis kjøper PLB og søker i november, vil du få regning på årsgebyret for inneværende år, og ny regning på nyåret igjen.

Illustrasjon av hendelsesforløp

Mer informasjon

Produkt lagt til for å sammenligne.