SeaWork Fôr

SeaWork Fôr

20341-30990XS

Avtagbart termisk oppdriftsfôr til SeaWork arbeidsdrakt

Størrelser:
Product Options
Størrelser:

Avtagbart termisk oppdriftsfôr i polyester til 85341 SeaWork.

Med dette fôret er drakten godkjent som en AES-drakt og kan benyttes uten redningsvest. SeaWind er også godkjent som isolert 6-timers drakt iht Solas' LSA-kode, når dette foret er isatt. Drakten skal da benyttes med redningsvest.

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Relaterte produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.