Polardrakt Ousland
Polardrakt Ousland
Polardrakt Ousland
Polardrakt Ousland

Polardrakt Ousland

82942

Drakten har blitt brukt av Børge Ousland og i andre polare ekspedisjoner, inkludert prins Harry i "Walking with the Wounded"

Størrelser:
Product Options
Størrelser:

Polardrakt Børge Ousland

De fleste av våre drakter er utviklet i tett samarbeid med brukerne. Vi produserer drakter til de fleste formål og kan modifisere og tilpasse drakter etter ønske og krav. Børge Ousland "ekstremtestet" en spesialtilpasset versjon av passasjerdrakten SeaPass på sin ekspedisjon fra Cape Arktichesky i Sibir til Ward Hunt Canada. Dette er en avstand på 1,744 km. Drakten ble brukt 23 ganger i løpet av turen. Denne versjonen har vi kalt Polardrakt og lages på bestilling.

Fakta

  • Alt rednings- og sikkerhetsutstyr testes grundig og prøves ut under kontrollerte forhold. Dette betyr enten testen utføres i labratorium eller simulerte situasjoner.
  • Det viktigste for alle, både for oss som produsent og ikke minst for brukerne av våre produkter, er at utstyret fungerer som det skal når situasjonen krever det.
  • Det er ingen annen måte å få bekreftet dette, enn ved å prøve ut utstyret i sitt rette element.
  • Børge Ousland "ekstremt testet" en spesialtilpasset versjon av passasjerdrakten SeaPass på sin ekspedisjon fra Cape Arktichevsky i Sibir til Ward Hunt Canada. Dette er en avstand på 1,744 km. Drakten ble brukt 23 ganger i løpet av turen.
Video

Mer informasjon

Bruksområder
Polare ekspedisjoner
Drakttype
Spesialdrakt
Materialer
PU-belagt Nylon/Oxford 2L
Glidelåstype
Myk ikke-vanntett lås, med vid belg på innside for tetning
Passform/Ergonomi
Ergonomisk
Hette
Integrert, i draktmaterialet
Hansker
3-finger hansker med vanntett glidelås
Støvler / sokker
Sokker i draktmaterialet - utstyrt med såle til Kandahar skibinding
Serviceintervall (standard)
Etter behov

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Produkt lagt til for å sammenligne.