Dobbel utstyrslomme for redningsvest
Dobbel utstyrslomme for redningsvest
Dobbel utstyrslomme for redningsvest

Dobbel utstyrslomme for redningsvest

22042

Dobbel utstyrslomme for enkel montering med MOLLER

Dobbel utstyrslomme for enkel montering med MOLLER. Lommen har SOLAS refleks og webbing i kontrastfarger slik at det er lett å finne åpningen på lommen. Mesh-panel i siden gir lett vekt, drenering og elastikk for tilpassning av forskjellig type utstyr.

Passer blant annet til SeaLion Europe Crew Lifejacket, art.nr: 82999 og SeaLife Rescue PRO 50, art.nr: 82913.

Størrelse:

H: 16 cm, W:8.5 cm, D: 3,5 cm

Farge
Sort
Refleks
IMO Solas

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Relaterte produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.