Slik ser produktet ut
Molle Belt Loops
Molle Belt Loops
Molle Belt Loops
Molle Belt Loops
Molle Belt Loops
Molle Belt Loops
Molle Belt Loops
Molle Belt Loops
Slik ser produktet ut

Molle Belt Loops

22060

Løse webbinger med låsemekansime som kan monteres som ekstrautstyr på feks SeaLife Rescue Pro 50

Gir mulighet for plassering av ditt personlige utstyr på vester og annet materiell med standard MOLLE-system 

Molle Belt Loops

På SeaLife Rescue Pro 50 er det lagt opp til at man fkan sette Quick Release beltet i valgfri posisjon, - høyt opp eller lenger nede på vesten.  Dette for blant annet for å tilpasse til brukerens høyde og ønske om å plassere annet utstyr på vesten. Mollestroppen er konstruert slik at den sitter godt når du har montert den slik bildene viser.  På bildene er mollestroppen brukt for å sikre at Quick Release spennen ikke sklir sideveis slik at du alltid finner utløsersnoren i en trengt situasjon. Mollestroppen kan også benyttes til å smontere annet utstyr på vesten, - ett eksempel er bag til kastelinen. 

Et meget fleksibelt produkt som gir full fleksibilitet for plassering av personlig utstyr.

Bruksområder
Sivil beredskap/ Redning/ Forsvar
Farge
Sort

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Relaterte produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.