Re-arm kit 60g for ProSensor Elite

Re-arm kit 60g for ProSensor Elite

13541

Re-armerings kit UML ProSensor Elite 60g

Rearmerings kit UML ProSensor Elite 60g

Utløserkapsel (capsule) for ProSensor Elite og 60g CO-sylinder for vester med 275-300N oppdrift.

Automatikken i UML ProSensor Elite aktiveres når utløserkapselen kommer i kontakt med vann. Kapselen er utstyrt med en komprimert fjær som holdes av et papirelement. Når papirelementet kommer i kontakt med vann, frigjør det fjæren som skyver et stempel med en skarp spiss fremover, som igjen perforerer et hull i CO-sylinderen. Stempelet med den skarpe spissen lar den komprimerte CO'en i sylinderen gå gjennom hullet i holderen og blåse opp lungen i redningsvesten.

Vesttype/klasse
Oppblåsbar redningsvest 150N
Utløsermekanisme
Vannaktivert, UML ProSensor Elite
CO₂-flaske(r)
60g CO₂ (1 stk)

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Produkt lagt til for å sammenligne.