SeaSwim MSAD II har bevist sin styrke i verdens tøffeste miljø

SeaSwim MSAD II - Utviklet i nært samarbeid med Redningsselskapet

Hood
Zipper
Valve
Waist
Gloves
Pockets
Pockets
Gaitor
Socks
Reinforcement
Gloves
Thigh pocket
Breathable GoreTex Pazifik
Area to print company logo
Chestpocket
Neckseal

Hansen Protection er stolt av å presentere den nye drakten, SeaSwim MSAD II, utviklet i nært samarbeid med Matt Skuse og teamet hans i Redningsselskapet.

SeaSwim MSAD II ble designet for redningsmannskap av redningsmannskaper med dyp kjennskap til hva som skal til. Drakten brukes av mannskap på Redningsselskapets mer enn 50 fartøyer over hele kystlinjen.

Den er ideell som arbeidsdrakt ombord og for overflatesvømming i redningsaksjoner. Drakten er utstyrt med en rekke smarte funksjoner og detaljer. Den unike konstruksjonen gir brukeren full bevegelsesfrihet og materialvalgene gjør den til den letteste og mest komfortable redningsdrakten på markedet. SeaSwim MSAD II er også tilgjengelig med en spesialdesignet, valgfri, justérbar halstetning i neopren som gjør det enda enklere å ta på og mer behagelig å bruke.

Den justérbare halstetningen kan lukkes i et håndgrep, og kan brukes for effektiv utlufting i ikke-eksponerte situasjoner

SeaSwim MSAD II - Utviklet i samarbeid med Redningsselskapet

Med sitt slitesterke stoff og ergonomiske form er drakten ideell for SAR-personell i et krevende miljø. Vi har brukt flere tiårs erfaring på å utvikle en drakt som er designet for SAR-personell som jobber i eller i nærheten av vannet. «Hansen Protection setter pris på samarbeidet med RS under denne utviklingen. Matt Skuse og teamet hans har vært av største viktighet.»

Fredrik Joachim Eriksen

Leder Salg Personlig Sikkerhetsutstyr

«De 6 siste årene har Hansen Protection vært leverandør av redningsvester for vårt mannskap og vårt salg av redningsvester til fritidsmarkedet.

Hansen Protection har erfaringen og evnen; - og lyttet til våre behov når vi utviklet en ny arbeidsdrakt/tørrdrakt til mannskapet på våre 54 SAR-båter. Resultatet er et produkt vi er stolte av å ha og et produkt vi kan anbefale til annet SAR-personell »

Matt Skuse

Når detaljer er avgjørende ....

Tillbehør

Produkt lagt til for å sammenligne.