Arbeidsregntøy

Arbeidsregntøy

Hansen Protection designer, produserer, og selger arbeidsregntøy skreddersydd for et bredt utvalg industrier. Dette skjer gjennom vårt datterselskap i Herning, Danmark: Lyngsøe Rainwear. Arbeidsregntøykolleksjonen er delt i fire grupper: Basisregntøy, Hi-vis, Flammehemmende & Elektrisk ARC-regntøy; samt Isolert regntøy.

Basisregntøy er designet for å holde brukere tørre og funksjonelle for å kunne jobbe, uten ekstra spesifikasjoner eller tekniske funksjoner. Disse produktene brukes hovedsakelig innenfor jordbruk, skogbruk, fiskerier, bygg & anlegg og produksjon.

Hi-vis regntøy er designet for å være godt synlig og overholder spesifikke krav og standarder for slik funksjonalitet. Disse produktene brukes hovedsakelig innenfor byggeindustrien.

Flammehemmende & Elektrisk ARC-regntøy er designet for bruk i omgivelser med risiko for brann og lysbue, og er sertifisert i henhold til strenge krav og reguleringer. Disse produktene brukes hovedsakelig av ansatte innen olje- og gass-, vind- og generelle industrier, hvor overnevnte risikoer gjør seg gjeldende.

Isolert beskyttende regntøy gir termisk isolasjon for å holde brukere varme. Disse produktene brukes ofte som tillegg til annet regntøy, og har derfor flere tekniske funksjoner, som å være flammehemmende og/eller hi-vis i tillegg til å være isolert. Disse produktene brukes på tvers av flere sektorer.

Produkt lagt til for å sammenligne.