Dansk Søredningsselskab og Hansen Protection i strategisk samarbeide

Dansk Søredningsselskab (DSRS) og Hansen Protection AS har gleden av å presentere et langsiktig samarbeid om personlig utstyr til Dansk Sørednings’ frivillige mannskaper. Hansen Protection er valgt som leverandør av personlig utstyr med blant annet redningsmannsdrakt og vest som de viktigste elementene. Drakten SeaSwim MSAD II og vesten SeaLife Rescue Pro er utstyr som er utviklet sammen med redningsmenn spesielt designet for redningsoppgaver til sjøs. Utstyret er testet ut i tøffe forhold hos Redningsselskapet i Norge, og DSRS vil trekke veksler på dette.

 

Kristian Hansen, Koordinator i Dansk Søredningsselskap sier «Vi er en aktiv organisasjon som hjelper og assisterer fritidsbåteiere og andre båteiere til sjøs i behov for hjelp året rundt. Vi har årlig mer en 600 oppdrag hvor vi hjelper nødstedte båteiere til sjøs. Det å utstyre vårt mannskap med det beste utstyret tilgjengelig på markedet er viktig for at våre frivillige mannskap skal gjøre en best mulig jobb. Her har Hansen Protection overbevist oss med sitt utstyr og deres erfaring i å levere til tilsvarende organisasjoner som oss.»

 

Fredrik Joachim Eriksen, Head of Personal Protection, Hansen Protection, sier: “ Vi er en organisasjon som i mer enn 140 år har strebet for å gjøre vårt ytterste for å beskytte mennesker og verdier til sjøs. Vi er ydmyke og stolte av å bli valgt av DSRS som deres samarbeidspartner, en organisasjon som vi ser meget opp til. Vi slutter aldri å la oss imponere av frivillige mannskap som bruker av sin fritid og trosser vær og vind for å hjelpe andre mennesker med behov for assistanse. Ikke minst vil deres tilbakemeldinger på produktene i bruk bli viktige. I vår kontinuerlige søken etter produktforbedringer er våre produkter i konstant utvikling.»

Følg oss på

Produkt lagt til for å sammenligne.