Yak kasteline med bag
Yak kasteline med bag
Yak kasteline med bag
Yak kasteline med bag
Yak kasteline med bag

Yak kasteline med bag

83215-15m

Bruk YAK kasteline i redningssituasjoner, både profesjonelt og fritid. Fra redningsbåt til sjøs eller fra land i elv, Baggens design sikrer et langt og nøyaktig kast med mulighet for å raskt få baggen tilbake hvis du trenger et forsøk til. Produktet er testet av Redningsselskapets fagavdeling og brukes på redningsskøytene. Brukes også av den engelske redningstjenesten, RNLI.

OEM' artno's
15m lengde: 6222-15m, 20m lengde: 6222-20m, 25m lengde: 6222-25m

Størrelse
Product Options
Størrelse

Yak kombinert kast- og taueline 15 meter med belte. En kombinert kasteline som er svært rask å ta i bruk. Den er hhv 15, 20 og 25 meter lang, 8 millimeter tykk, flyter og er produsert i polypropylen. Tykkelsen på lina innebærer at det er lett å utføre lange presise kast. Linen er myk og letthåndterlig. Sammenlignet med mer vanlige maritime tau er det mindre sannsynlighet for at det floker seg. Vesken lukkes ved hjelp av et bånd med borrelås som holder lina på plass og er lett å åpne. Vesken har refleksdetaljer. Belte med hurtigklips er inkludert. Kastelinen er et obligatorisk sikkerhetsutstyr – en solid og funksjonell line som også kan benyttes som slepeline. Alle vil før eller siden få behov for denne type line. Det være seg ved redning, sleping,eller ved f.eks. en brukket åre, sykdom eller utmattelse.  

  Fakta

  • Baggen er laget av 600 D hurtigtørkende polyester og har en reflekterende stripe for forbedret synlighet
  • Bred åpning for enklere pakking
  • Avtagbart hoftebelte
  • Instruksjon/bruksanvisning er trykket på baggen

  • Lengde: 15, 20 og 25m
  • Max vekt: 300 kg
  • Inkluderer belte
  • 8mm flyteline

  Områder: Redningsbåt, fritidsbåt, seilbåt, kajakk, SUP, elvepadling, packraft, kano, surfing, vannscooter, brygge og strand.
  Yak Kast-/taueline benyttes av Redningsselskapet til kurs og opplæring og er standard på alle redningsskøytene.

   Mer informasjon

   Produkt lagt til for å sammenligne.