Vanntett Bag hPa INFLADRY 5
Vanntett Bag hPa INFLADRY 5

Vanntett Bag hPa INFLADRY 5

83096

Praktisk, vanttett rumpetaske.

Infladry 5 bag er en anvendelig 100% vanntett bag takket være den solide TPU 420D metervaren og slitesterk vann- og lufttett glidelås.

Fakta

  • Vidde: 27 cm
  • Høyde: 18 cm
  • Bredde: 10 cm
  • Volum: 6 liter

Bag'en leveres med midjebelte og en skulderstropp.

Maks lengde på midjebelte: 130 cm

Materialer
420D TPU
Farge
Oransje

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Relaterte produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.