Self-Righting Inflator Unit til Seafish

Selvretter-enhet

20054

Selvretter-lunge til SeaAir integrerte passasjer-drakter.  

Selvretter-lunge til SeaAir integrerte passasjer-drakter.  Tilsvarende lunge er også standard utstyr i overlevelsesdrakten SeaArctic. 

Selvretteren er sammen med disse to draktene godkjent av Sjøfartsdirektoratets Forskrift av 2. feb 2016 nr 90 for bruk ombord på MODU's.

Selvretteren levers i et solid trekk som kan monteres enkelt på drakten og klargjøres for en nødsituasjon.  Se bilder.  

Enheten gir cirka 275N oppdrift, og gjør at en person vender automatisk dersom man havner i vannet med ansiktet ned.  Utløsermekanismen er hydrostatisk og gir sikker og rask funksjon dersom uhellet er ute.  

Enheten er også utstyrt med en dump-ventil, slik at man kan slippe ut luften av lungen raskt, og eventuelt også kvitte seg med den når man har fått en stabil flytestilling, eller skal entre en flåte. 

Redningsvest
Selvretter-enhet
Bruksområder
Offshore Olje & Gass
Oppdrift
Minimum 275N
Lungefasong
Asymmetrisk
Utløsermekanisme
Vanntrykk-aktivert (hydrostatisk), Hammar
Lukkinger (på trekket)
Glidelås med Quick Burst funksjon
Kompatibilitet
Med SeaAir integrerte helikopter passasjerdrakter
CO₂-flaske(r)
60g CO₂ (1 stk)
Serviceintervall (standard)
5 år

Hansen Protection har vært en foregangsbedrift på området sikkerhet på sjøen, helt siden vi lanserte redningsvester i kapok i 1932.

Vårt nåværende produktspekter viderefører selskapets sterke tradisjoner, hvor optimal funksjonalitet og ytelse for alle typer arbeid på, i og ved sjøen, står i høysetet.

En god redningsdrakt kan bety forskjellen mellom liv og død.
Som en av verdens fremste utviklere og produsenter av redningsutstyr kan Hansen Protection tilby et bredt sortiment av redningsdrakter. Overlevelse kan aldri garanteres, men vi kan garantere at våre redningsdrakter tilfredsstiller de høyeste krav til sikkerhet.

Redningsdrakter er påbudt for personell på oljerigger, passasjerfartøy, handels- og fiskeflåten samt helikoptertransport.

Våre tørrdrakter gir tilstrekkelig oppdrift og beskytter mot varmetap og forlenger på den måten tiden for overlevelse i kaldt vann. Alle drakter er testet og godkjent ihht de strengeste nasjonale og internasjonale standarder.

Relaterte produkter

Produkt lagt til for å sammenligne.